Публикации

Креирање на цветна градина како развоен процес

Декоративни ефекти во градините

Најзелен град во Европа

Град покриен со зеленило

За растението кое не бара премногу внимание

Дизајн на мала градина

Беспрекорност и моќ

Подготовка на градината

Ползечки растенија

Потреба за поздрав живот

Растенија - повеќе од декорација во домот

Штетници кај растенијата

Напредни начини на подигнување тревници

Подготовка на градината за презимување

Повеќе од 100 години во цвет

Видови растенија за новогодишните и божиќните празници

Практични совети за одгледување собни растенија

Стаклените градини - оаза во зимската пустина

Пролетта пристигнува

Изградба на алпинетум

Елементи во Фенг Шуи градината

Каменот како елемент во градината

Мирисна, пикантна градина

Мулч

Жива ограда

Креирање на цветна градина како развоен процес

Кактуси - easy care собни растенија

Патеките како составни и пејзажни ефекти

3(1)

Примена на Фенг Шуи во градината

5(1)

XVII Саем за хортикултура, Белград

saem_za_hortikultura_belgrad (1)

Топијари

Тревник

Водата во градините и парковите