biro proekt biro proekt


портфолио

ентериери

Објекти


 • Продавница за детски играчки и облека-Крш, Skopje City Mall

 • Ентериер на Carters/Oshkosh, Skopje City Mall

 • Ентериер на Гиро Мамас, Skopje City Mall

 • Ентериер на продавница за кондури DOGO, Skopje City Mall

 • Стан во населба Чаир, Скопје

 • Стан во Сопиштe

 • Експозитура на штедилница „Можности“, Кичево

 • Стоматолошка ординација Оникс Дент, Аеродром, Скопје

 • Ентериер на стан, нас. Тафталиџе, Скопје

 • Реновирање и ентериер на дневна соба, нас.Тафталиџе

 • Ентериер на бутик за детска облека "WENICE", општ.Аеродром, Скопје

 • Реконструкција и ентериер на Експозитура Шпаркасе Ѓорче Петров

 • Ентериер на ординација, д-р. Блага

 • Ентериер на канцеларии, „Црнобело Медиа“

 • Ентериер на стан, Скопје

 • Ентериер на канцеларии, Про кредит банка

 • Ентериер на стан, Скопје

 • Ентериер на стан и партер, општина Сопиште

 • Ентериер на стан, населба Чаир, Скопје

 • Ентериер на стан, нас. Кисела вода

 • Ентериерно уредување на канцеларии на Кооп-Инженеринг, Куманово

 • Дизајн на инфо пулт, ЕОС Матрих

 • Проект за реконструкција со адаптација на пого со магацин и администрација, Озон, Скопје

 • Ентериер на деловен простор Белград, Адинг Србија

 • Ентериер на деловен простор Ниш, Адинг Србија

 • Ентериер на обложувалници, Тетово

 • Изложбен простор OnTime во Skopje City Mall

 • Ентериер на соби за издавање, Скопје

 • Стоматолошка ординација во нас.Аеродром, Скопје

 • Ентериер на стан во населба Центар, Скопје

 • Ентериер на стан, нас. Аеродром, Скопје

 • Реконструкција на стан и ентериер, н. Лисиче, Скопје

 • Ентериер на стан нас. Водно, Скопје

 • Ентериер на стан во Битола

 • Ентериер на деловен простор „Црнобело Медиа“

 • Ентериер на стан во Битола

 • Стан во нас.Влае, Скопје

 • Ентериер на индивидуална куќа во Гостивар

 • Ентериер на деловен простор Ман Импортер

 • Ентериер на „Baby Spa“, спа центар за бебиња, Скопје

 • Стан во населба Аеродром, Скопје

 • Клуб просторија за дружење, Скопје

 • Студио „teoharov“ - Изложбен простор за звучници и часовници, Скопје

 • Стан во нас. Аеродром, Скопје

 • 2 станa во нас. Реонски центар, Скопје

 • Ентериер на деловен простор на оптика

 • Ентериер на аптека, Пробиштип

 • Ентериер на стан во нас. Аеродром, Скопје

 • Ентериер на стан во нас. Аеродром, Скопје

 • Ентериер на стан во населба Центар, Скопје

 • Ентериер на стан во населба Центар, Скопје

 • Дизајн на ќелија OnTime во Куршумли Ан - Skopje Design Week 2014

 • Ентериер на детска соба во стан во нас. Ново Лисиче, Скопје

 • Ентериерно уредување на Стоматолошка ординација "In Dent", нас. Ново Лисиче, Скопје

 • Проектирање на ентериер на индивидуална куќа во Скопје

 • Ентериер на локали на Алфа Импорт

 • Ентериер на стан во Аеродром

 • Ентериер на стан во Центар

 • Ентериер на индивидуална куќа во Сопиште

 • Tуристичка агенција „New Ways of Travel“, Скопје

 • Приемен дел на стоматолошка ординација, Скопје

 • Реновирање и адаптација на стан од 31m2, во Центар, Скопје

 • Редизајн на постоечка ординација

 • Стан во населба Аеродром, Скопје

 • Стан во населба Центар-Буњаковец, Скопје

 • Стан во населба Карпош, Скопје

 • Подолошки центар Др. Ваис, Бул. Водњанска, Скопје

 • Гиромамас во ТЦ Сити Мол, Скопје

 • Студио за ѕидни часовници "Ontime" во населба Аеродром, Скопје

 • Книжарница за канцелариски материјали во населба Аеродром, Скопје

 • Стоматолошка ординација во населба Ново Лисиче, Скопје

 • Кафе бар Фор Плеј, Скопје

 • Стан во населба Мичурин, Скопје

 • Стан во населба Стар Аеродром, Скопје

 • Стан во населба Кисела Вода, Скопје

 • Стан во населба Ново Лисиче, Скопје

 • Пицерија Амати во Т.Ц. Веро, Скопје

 • Винотека Грозд, Скопје

 • Стан во населба Кисела Вода, Скопје

 • Стоматолошка ординација, населба Капиштец, Скопје

 • Стоматолошка ординација, населба Аеродром, Скопје

 • Деловни простории на Делта Пром, Велес

 • Деловни простории на Агенција за регулирање на пазарот на железнички услуги, Скопје

 • Стан, населба Центар, Скопје

 • Стан, бул. Мито Хаџивасилев - Јасмин, Скопје

 • Стан, бул. Октомвриска Револуција, Педагошка Академија, Скопје

 • Дизајн на влезен хол во хотел Hayat, Техеран

 • Деловни простории на Адинг - Бугарија, Софија

 • Деловни простории на управна зграда Адинг - Сектор Техничка Примена и Пласман со институт, Ул. Новоселски пат, Скопје

 • Деловни простории на Нелт СТ, населба Илинден, Скопје

 • Деловни простории на гарден центар Rain Bird, Скопје

 • Детска соба, населба Аеродром, Скопје

 • Адвокатска канцеларија, населба Аеродром, Скопје

 • Индивидуална куќа, Радишани, Скопје

 • Естетик центар „Д-р Ваис“, Бул. Водњанска, Скопје

 • Деловни простории на Бизнис Центар Адинг, населба Ѓорче Петров, Скопје

 • Продавница на Бизнис Центар Адинг, населба Ѓорче Петров, Скопјеbiroproekt