biro proekt biro proekt


портфолио

саеми

Штандови


 • Штанд на Групација Адинг, Саем за градежништво и недвижности, Скопје 2016

 • Штанд на Адинг – Белград, Меѓународен саем за градежништво 2015, Белград

 • Штанд на Групација Адинг, Саем за градежништво и недвижности, Скопје 2015

 • Штанд на Адинг – Белград, Меѓународен саем за градежништво 2014, Белград

 • Штанд на Групација Адинг, Саем за градежништво и недвижности, Скопје 2014

 • Штанд на ПроКредит Банка во Skopje City Mall, 2013

 • Штанд на Адинг – Белград, Меѓународен саем за градежништво 2013, Белград

 • Штанд на ПроКредит Банка, Саем за градежништво и недвижности, Скопје 2013

 • Штанд на Групација Адинг, Саем за градежништво и недвижности, Скопје 2013

 • Штанд на Адинг, Саем за градежништво 2012, Скопје

 • Штанд на Адинг - Персија, Саем за Нови градежни технологии 2011, Техеран

 • Штанд на Адинг - Белград, Меѓународен саем за градежништво 2011, Белград

 • Штанд на Адинг, Саем за градежништво 2011, Скопје

 • Штанд на Адинг-Белград, Меѓународен саем за градежништво 2010, Белград

 • Штанд на Адинг, Саем за градежништво 2010, Скопје

 • Штанд на Адинг-Персија, Саем за нови градежни технологии 2009, Техеран (признание од организаторот за најдобро изведен и организиран штанд)

 • Штанд на Адинг-Белград,Меѓународен саем за градежништво 2009, Белград

 • Штанд на Адинг-Белград, Меѓународен саем за градежништво 2008, Белград

 • Штанд на Адинг - Саем за градежништво 2007, Скопје